Trouver facilement une activité

BRIT FLOYD
  • KURSAAL
    Monacoplein 1
    8400 OOSTENDE BE
  • de 43,75 € à 49,75 €

THE WORLD'S GREATEST PINK FLOYD SHOW
BRIT FLOYD
_________________________________________

NL:

Het rockevenement van het jaar is terug! Brit Floyd brengt de legendarische muziek van Pink Floyd weer tot leven met een nieuwe show, ‘Immersion World Tour 2017’. Verwacht je aan een indrukwekkende lichtshow, state-of-the-art video design en alle favoriete momenten uit 'The Dark Side of the Moon', 'Wish You Were Here', 'The Wall' en 'The Division Bell'... Daarnaast brengen ze ook een speciaal eerbetoon aan het album ‘Animals’ dat dit jaar zijn veertigste verjaardag viert.

Brit Floyd is een verzameling van de beste Pink Floyd tribute-muzikanten ter wereld, onder leiding van musical director Damian Darlington. Ze trekken de planeet rond met shows die zowel muzikaal als visueel van zeer hoog niveau zijn en worden gelauwerd door publiek en critici. Keer op keer brengt het gezelschap een groots en spectaculair eerbetoon aan Pink Floyd, met een doorgedreven perfectie. Elke nuance van elk Floydiaans moment wordt muzikaal en visueel nauwgezet gekopieerd, waardoor Pink Floyd's vele meesterwerken helemaal tot leven komen.

Op zaterdag 28 oktober houdt de nieuwe tournee halt in het Kursaal Oostende. Tickets voor dat concert zijn beschikbaar vanaf vrijdag 31 maart om 10u. Er op tijd bij zijn is de boodschap, want hun vorige Belgische passages waren steevast tot de nok uitverkocht!

Accueil Sécurité Aide Points de retrait Conditions de vente Moyens de paiement FAQ Contactez-nous Mentions légales © Fnac