Trouver facilement une activité

MORGAN HERITAGE
  • MORGAN HERITAGE

  • Disponible en :
  • Reggae
  • le samedi 21/10/2017 à 20h00
  • HET DEPOT
    Martelarenplein 12
    3000 LEUVEN BE
  • 23,00 €

Cette manifestation n'est plus disponible

MORGAN HERITAGE

Morgan Heritage
 is het resultaat van vijf kinderen van Denroy Morgan die in 1994 een band vormde. De inmiddels 22 jaar oude band staat in de reggae scene bekend als een reggae groep met de beste live show. Met een Grammy Award voor het beste reggae album in 2015, is 'Strictly Roots' een van de meest besproken albums van de afgelopen tijd.

In oktober zakt de band met een nieuw album onder de arm af naar Het Depot. Roots meets pop meets dancehall: laat je meevoeren door deze feelgood family spirit! 

UPHILL SOUND STATION SUPPORT ACT

Warm-up & afterparty worden verzorgd door Uphill Sound Station. Als een welgemikte uppercut van roots, dancehall, rocksteady en rub-a-dub je zoet in de oren klinkt, dan ben je bij Uphill Sound Station aan het juiste adres. Al sinds 1998 hofleveranciers van de beste tracks van Kingston tot London.

Ze openden voor internationale acts zoals Sizzla, Nas & Jr 'Gong' Marley, Shaggy, Sly & Robbie, Protoje, The Skatalites en Culture en brachten ze menig publiek op temperatuur. Hun radioprogramma op Bruzz brengt elke week (en dit al meer dan tien jaar) het beste van wat de internationale platenbak te bieden heeft en wordt fel gesmaakt door de liefhebbers van het genre.

Accueil Sécurité Aide Points de retrait Conditions de vente Moyens de paiement FAQ Contactez-nous Mentions légales © Fnac