Trouver facilement une activité

FREDDIE MCGREGOR & LUCIANO
  • FREDDIE MCGREGOR & LUCIANO

  • Disponible en :
  • Reggae
  • le jeudi 06/04/2017 à 19h30
  • DE VAARTKAPOEN (VK)
    Schoolstraat 76
    1080 SINT-JANS-MOLENBEEK BE
  • 23,50 €

FREDDIE MCGREGOR 

Na een vijftigjarige carrière en meer dan dertig albums op zijn naam groeide Freddy McGreggor uit tot een van de steunpilaren van de reggae scene. Zijn solo debuut Bobby Babylon begin jaren '80 was meteen een succes en een jaar later zette zijn hitsingle Big Ship de poorten open naar internationaal succes. Sindsdien releaste de Jamaicaanse artiest, bekend is om zijn soulvolle stijl, het ene succesalbum na het andere en in 2002 haalde hij zelfs een Grammy nominatie binnen voor zijn LP Anything Goes. Sinds vorig jaar ligt zijn nieuw werk True To My Roots in de rekken. 

LUCIANO

Met zijn LP Where There Is Life in 1995 kroonde Luciano zichzelf tot een van de belangrijkste reggae zangers in decennia en de grootste hoop voor roots reggae in een tijdperk gedomineerd door dancehall. De Jamaicaanse artiest, geprezen voor zijn spirituele en humane boodschap, combineert zijn liefde voor god met een soulvolle mix van rock en r 'n b getinte reggae. Tijdens zijn jarenlange carrière werkte hij onder andere al samen met legendarische artiesten als Baaba Maal, Sizzla en Buju Banton. Zijn laatste album Zion Awake haalde een Grammy nominatie binnen voor Best Reggae Album 2016.

Accueil Sécurité Aide Points de retrait Conditions de vente Moyens de paiement FAQ Contactez-nous Mentions légales © Fnac