Trouver facilement une activité

AMPERE IN CONCERT - GERS PARDOEL
  • AMPERE IN CONCERT - GERS PARDOEL

  • Disponible en :
  • Rap/Hip-hop/Slam, Pop-rock/Folk
  • le jeudi 02/11/2017 à 21h30
  • AMPERE
    Simonsstraat 21
    2018 ANTWERPEN BE
  • 16,50 €

De sympathieke Nederlandse rapper Gers Pardoel, die in Vlaanderen zijn populariteit nog zag toenemen door zijn deelname aan het programma ‘Liefde voor muziek’, geeft op 2 november in Ampere een intiem concert.

Gers Pardoel werd in 2009 zowel in Nederland als in Vlaanderen bekend door zijn succesvolle samenwerking met The Opposites op de single ‘Broodje Bakpao’. Zijn roem nam nog grotere proporties aan na de release van de single ‘Ik neem je mee’, die in Nederland de grootste Nederlandstalige hit werd. Ook het nummer ‘Bagagedrager’ (met Sef) kon zowel in Nederland als in Vlaanderen op bijzonder veel succes rekenen.

Ook naast het podium laat Gers zich van zijn goede kant zien, als ambassadeur van het project ‘Villa Pardoes’, waar Nederlandse en Vlaamse gezinnen met een ziek kindje kunnen genieten van een onbezorgde vakantie.

In Vlaanderen was hij al een graag geziene gast op menig festival, maar de liefde van het Vlaamse publiek laaide helemaal op toen Gers dit voorjaar deelnam aan het derde seizoen van het vtm-programma ‘Liefde voor muziek’. Hierin coverde hij op een geniale en eigenwijze manier hits van de andere deelnemers Natalia, Josje Huisman, Isabelle A, Lady Linn, Bart Peeters en Clouseau. Gers werd de absolute revelatie van het programma en zag zijn pittige vertolkingen beloond met zes noteringen in de Top100 van iTunes.

 Maar ook al vóór zijn verschijning in ‘Liefde voor muziek’ kon Gers Pardoel al veel Vlaamse muziekliefhebbers bekoren met zijn recht uit het hart gecomponeerde liedjes. Hij verzamelde intussen 8 noteringen in de Ultratop. Met ‘Ik neem je mee’ stond hij zomaar eventjes 34 (!) weken in deze lijst van best verkopende artiesten in Vlaanderen. Ook met ‘Louise’ en ‘Bagagedrager’ scoorde hij top 10-hits. En zijn recentste ‘worp’ (‘Valuta’) werd meteen door diverse radiostations opgepikt. Aan het tempo dat Gers nummers produceert, kan het niet anders dan dat we de komende maanden nog zullen kunnen genieten van nieuwe liedjes van deze begenadigde rapper/songschrijver.

 Na een denderende theatertournee in het voorjaar en met al zijn hits onder de arm hoeft het dan ook niet te verbazen dat voor hem nu de heel grote podia wachten in Vlaanderen. Op 2 november komt hij alvast met een intiem concert in Ampere, nog voor zijn concert in het Sportpaleis dat geboekt staat in 2018.

Accueil Sécurité Aide Points de retrait Conditions de vente Moyens de paiement FAQ Contactez-nous Mentions légales © Fnac