Trouver facilement une activité

50 CENT
  • PALAIS 12 - PALEIS 12
    PLACE DE BELGIQUE 1
    1020 BRUXELLES-BRUSSEL BE
  • de 70,20 € à 81,00 €

50 CENT : 'Get Rich Or Die Tryin' : EU TOUR 2018

Hip-hop superster 50 Cent viert de 15e verjaardag van zijn debuut album Get Rich Or Die Tryin' met een eenmalig concert in Brussel op donderdag 13 september.

Één van de grootste namen van de hip-hop, 50 cent, komt terug naar Brussel in september. Get Rich Or Die Tryin' is het album dat hem van de straat heeft gehaald en naar de top heeft gebracht nadat hij werd ontdekt door Eminem en Dr. Dre. Het album zette een aantal hits zoals 'In Da Club', 'P.I.M.P.' en '21 Questions' op zijn naam. Het album werd geproduceerd door Eminem en Dr. Dre en inspireerde tevens de gelijknamige verfilming van zijn leven. Er werden wereldwijd meer dan 10 miljoen stuks verkocht, het werd 6 x Platinum en bracht meerdere Grammy awards op.

Naast 50 Cent staan zijn groepsgenoten van G-Unit op het podium. Het hiphop collectief releasde hun debuut album 'Beg For Mercy' ook 15 jaar geleden.

Verwacht ook andere hits zoal 'Candy Shop’, 'Ayo Technology’, 'My Life’, 'Outta Control’ en meer.


50 Cent sera au Palais 12 de Bruxelles cet automne pour célébrer le quinzième anniversaire de son premier album Get Rich Or Die Tryin

Accueil Sécurité Aide Points de retrait Conditions de vente Moyens de paiement Données personnelles FAQ Contactez-nous Mentions légales © Fnac