Trouver facilement une activité

MOSES SUMNEY
  • MOSES SUMNEY

  • Pop-rock/Folk
  • le vendredi 03/11/2017 à 20h00
  • CACTUS CLUB
    Sint-Sebastiaanstraat 4
    8200 BRUGGE BE
  • 11,50 €

< Seulement disponible en Néerlandais >

Als je op het podium gevraagd wordt door James Blake, Beck en Erykah Badu, muziek mag schrijven met Solange Knowles en The Cinematic Orchestra en getipt wordt door Sufjan Stevens en de heren van Grizzly Bear, dan zit je goed wat referenties betreft. Moses Sumney slaagde er in om zonder één officiële release een enorme buzz te creëren in zijn thuisstad LA.

Met zijn soloperformances - meestal op gitaar, begeleid door beatbox- en percussieloops - combineert Moses DIY-electronicafragiele folk en americana met de coolness van Amerikaanse urban en soul. Hoe dat klinkt? Als een combinatie van bovenstaande fans, met een unieke stem er bovenop. Single 'Seeds' en zijn eerste officiële EP ‘Lamentations’ zijn absolute pareltjes die je mond doen openvallen van verbazing. 

Moses Sumney moest helaas zijn passage in de Rylandtzaal annuleren in het voorjaar, maar komt gewoon terug naar de Cactus Club.

'Voices like his don’t come around all that often.' - Pitchfork
'Verslavend spul!' - Humo

Accueil Sécurité Aide Points de retrait Conditions de vente Moyens de paiement FAQ Contactez-nous Mentions légales © Fnac