Trouver facilement une activité

SYMPHONIC PINK FLOYD
  • SYMPHONIC PINK FLOYD

  • Disponible en :
  • FEATURING JAMES LABRIE
  • Pop-rock/Folk
  • le dimanche 09/12/2018 à 20h00
  • LOTTO ARENA ANTWERPEN
    SCHIJNPOORTWEG 119
    2170 ANTWERPEN BE

Hologrammen, drones, special effects, luchtacrobaten en een volledig symfonisch orkest met iconische gastartiesten. Kosten noch moeite worden gespaard om hommage te brengen aan Syd Barrett en de vijftigste verjaardag te vieren van één van de meeste gerespecteerde bands uit de geschiedenis. Deze show is een must see voor elke Pink Floyd fan!

The Symphonic Pink Floyd show zal je volledig onderdompelen in de emoties van je favoriete songs, en dankzij de state of the art technologie, surreële visuals en lasershow zal je ze beleven zoals nooit tevoren.

De uitvoering van de grootste Pink Floyd hits door een volledig klassiek orkest, maakt dat de iconische songs nog epischer klinken dan je gewend bent. Bovendien maken een aantal gerenommeerde gastartiesten hun opwachting tijdens de show. De eerste is niemand minder dan Canadese rockzanger James Labrie (bekend van de metalband Dream Theater).

In het jaar dat het precies 50 jaar geleden is dat het eerste Pink Floyd album verscheen, is er geen betere manier denkbaar om deze legendarische band op een unieke manier te (her)ontdekken!


CATEGORIE 1 : ZITPLAATS TRIBUNE
CATEGORIE 1P : STAANPLAATS PARTERRE

Accueil Sécurité Aide Points de retrait Conditions de vente Moyens de paiement Données personnelles FAQ Contactez-nous Mentions légales © Fnac