Trouver facilement une activité

QUINTESSENCE BIGBAND
 • QUINTESSENCE BIGBAND

 • Disponible en :
 • DRIE GENERATIES CROONERS
 • Pop-rock/Folk
 • le dimanche 23/09/2018 à 15h00
 • DE ROMA
  Turnhoutsebaan 286
  2140 Borgerhout BE
 • 18,00 €

Quintessence BigBand is een bigband van jonge, getalenteerde muzikanten. Met eigen componisten zoals Jan Van Moer, Manten Van Gils en René Stegman varen ze een ongehoorde creatieve koers in hun Dreamin'-programma's. In De Roma delen ze met drie generaties crooners het podium: Maurice Dean, Paul Michiels en Tim Acke.

Maurice Dean is een rasechte crooner met een ontzettend rijk-gevulde carrière, waaronder vele samenwerkingen met de groten der aarde: Liza Minelli, Tom Jones, Charles Aznavour, Will Tura, Louis Neefs, BRT Bigband en James Last om er maar enkelen te noemen. Paul Michiels bewees in 2016 al in De Roma dat hij als crooner met de Quintessence BigBand hoge toppen kan scheren. En de jonge Tim Acke zong het afgelopen voorjaar nog met Ibernice McBean een mooi duet op ons podium. Tim werd bigbandleider op zijn eenentwintigste. Hij speelde en zong ook in verschillende bands in uiteenlopende genres: heavy metal, folk, rock, jazz, wereldmuziek, coverbands, concertbands, koren. Hij componeert al muziek sinds zijn twaalfde en is sindsdien nooit gestopt.

SAXOFOONS: ARTHUR HIRTZ, JULIEN CUVELIER, TIM ACKE, DUILIO INGROSSO, TOM CAUTAERTS; TROMBONES: MANTEN VAN GILS, KRISTOF DECOSTER, ROEL VANACKER, KEN SERRIEN; TROMPETTEN: RUBEN VANACKER, BART VANDERCAMMEN, THADEUS JOLIE, MARTHE VAN DROOGENBROECK, JAN ALFREDO VAN MOER; RITMESECTIE: BRECHT ADRIAENSSENS (DRUMS), MARGAUX VRANCKEN (PIANO), OTTO KINT (CONTRABAS), GABRIELE DI FRANCO (GITAAR)

Accueil Sécurité Aide Points de retrait Conditions de vente Moyens de paiement Données personnelles FAQ Contactez-nous Mentions légales © Fnac