Trouver facilement une activité

OSCAR AND THE WOLF
  • SPORTPALEIS
    SCHIJNPOORTWEG 119
    2170 ANTWERPEN - MERKSEM BE
  • 42,75 €

Oscar And The Wolf komt naar het Sportpaleis op 27 oktober 2017. Een resem hits en veel nieuw werk in een schitterende productie! 

Sinds de release van zijn eerste album ‘Entity’ (2014), verandert alles wat Max Colombie aanraakt in goud. Als auteur/componist ging Max op zoek naar zijn diepste emoties en wist deze te vertalen naar schitterende songs, drijvend op bezwerende elektronische sferen. Beats die slaan op het ritme van zijn passie. Resultaat: een perfect album, bekroond met multi-platina verkoopscijfers, dat er voor heeft gezorgd dat Oscar And The Wolf tot één van de meest gevraagde Belgische artiesten van de laatste jaren is uitgegroeid. Megahits als “Strange Entity”, “Princes”, “Joaquim” en “Undress”, uitverkochte concerten bij de vleet (AB, Lotto Arena, Sportpaleis), shows op grote Europese festivals en daarbuiten, spannende samenwerkingen (denk aan de cover van “Back to Black” feat. Tsar B of de felgesmaakte samenwerking “You’re Mine” met DJ Charlotte de Witte). Niets is te veel voor Max Colombie!

Accueil Sécurité Aide Points de retrait Conditions de vente Moyens de paiement FAQ Contactez-nous Mentions légales © Fnac