Trouver facilement une activité

OMAR SOULEYMAN
  • OMAR SOULEYMAN

  • Disponible en :
  • Pop-rock/Folk
  • le vendredi 13/10/2017 à 20h00
  • HET DEPOT
    Martelarenplein 12
    3000 LEUVEN BE
  • 21,00 €

Wereldberoemd world- en elektro-icoon Omar Souleyman stelt zijn nieuw album ‘To Syria, With Love’ voor in Het Depot!

Met ‘To Syria, With Love’Omar’s derde studioalbum en opvolger voor het in 2015 gereleasete ‘Bahdeni Nami’, brengt Omar Souleyman een ode aan zijn geboorteland Syrië die steevast gepaard gaat met hartzeer voor de huidige toestand die het land kent. Naast de elektronische arrangementen van Hasan Alo bevat ‘To Syria’ heel wat lyrische en poëtische teksten. Een mix van hoge snelheid dabke en traditionele muziek uit het Midden-Oosten weerklinken wanneer de cultheld zijn verlangen naar collectieve vrijheid blootstelt.

Omar Souleyman begon zijn carrière als bruiloftszanger in het noordoosten van zijn thuisland. Hij releasete zomaar even een 500-tal live-albums voor hij in 2011 na de uitbraak van de oorlog richting Turkije trok. In 2013 kwam de Syrische zanger met zijn debuutalbum ‘Wenu Wenu’ en groeide in tussentijd uit tot een wereldwijd dance-fenomeen. Zijn unieke en opzwepende mix van elektronica en Arabische muziek en groeiende status brachten hem op de podia van ’s werelds bekende festivals Glastonbury, Roskilde en Pitchfork Paris.

“Souleyman presents a vision of the future that contains multitudes and is always ready to dance.” – LA Weekly

Accueil Sécurité Aide Points de retrait Conditions de vente Moyens de paiement FAQ Contactez-nous Mentions légales © Fnac