Trouver facilement une activité

METZ (CAN) + LA JUNGLE + MOANING
 • METZ (CAN) + LA JUNGLE + MOANING

 • Disponible en :
 • + TEEN CREEPS
 • Pop-rock/Folk
 • le samedi 05/05/2018 à 20h00
 • DE ZWERVER
  Dorpstraat 95
  8432 LEFFINGE - MIDDELKERKE BE
 • 15,50 €

METZ (ZAAL)
Het Canadese grunge-trio METZ bracht in 2012 zijn indrukwekkende debuut uit op Subpop en bracht sindsdien nog twee sterke platen uit.
De laatste 'Strange Peace' dateert van voorjaar 2017 en werd opgenomen in de studio bij Steve Albini, de man die de sound bepaalde van zoveel bands waar deze Canadezen de mosterd hebben gehaald, zoals Nirvana.
Of zoals De Morgen schreef na Sonic City: "Het Canadese trio sloot naadloos aan op de twee bands die tussen de concerten door werden gedraaid – Hüsker Dü en Fugazi – en gooide er nog Jesus Lizard-achtige baslijntjes achteraan.”

LA JUNGLE (ZAAL)
LA JUNGLE kan met recht en reden de live-sensatie van het afgelopen jaar genoemd worden. Met twee en gewapend met drum, gitaar en wat electronica zetten deze heren een tribale wall of sound neer met invloeden uit mathrock, kraut, noise en techno. Extreem rock ’n roll en gegarandeerd een zot feest. Zien is geloven.

MOANING (ZAAL) 
MOANING is een nieuwe signing op Sub Pop. Het trio uit LA debuteert begin maart.
Hun veelbelovende mix van postpunk, new wave en grunge doet wat denken aan Preoccupations en Interpol

TEEN CREEPS (CAFÉ)
TEEN CREEPS uit Gent kan onmogelijk zijn voorliefde voor de goeie dingen uit de 90ies wegstoppen, Guided By Voices, Fugazi, Sonic Youth Dinosaur Jr. You name it en ze hebben er ongetwijfeld een plaat van (op CD).
Debuutalbum ‘Birthmarks’ verschijnt op 6 april.

Accueil Sécurité Aide Points de retrait Conditions de vente Moyens de paiement FAQ Contactez-nous Mentions légales © Fnac