Trouver facilement une activité

MAC DEMARCO
  • MAC DEMARCO

  • Disponible en :
  • Pop-rock/Folk
  • le vendredi 26/10/2018 à 20h00
  • DE ROMA
    Turnhoutsebaan 286
    2140 Borgerhout BE
  • 28,00 €

Cette manifestation n'est plus disponible

Slackerkoning Mac DeMarco komt naar De Roma! De man die van z’n versleten petje, opvallende spleet tussen de tanden en nonchalant bungelende Viceroy-sigaret een geheel eigen stijl maakte komt op 26 oktober naar Borgerhout voor een exclusief Belgisch concert. MacBriare Samuel Lanyon DeMarco, zoals de burgerlijke stand hem kent, is een 28-jarige Canadees afkomstig uit British Columbia. Vorig jaar kwam na 2 (2012) en Salad Days (2014) zijn geweldige derde plaat This Old Dog uit op vaste uitvalsbasis Captured Tracks. In vijf jaar tijd overtuigde Mac DeMarco liefhebbers van de meest uiteenlopende muziekstijlen, en met This Old Dog brak hij definitief door bij het grote publiek. Voor zijn derde langspeler werd hij geïnspireerd door James Taylor en Paul Simon, en straalt hij meer rust, kalmte en discipline uit. Toppers van de plaat als het euforische “On The Level” en de psychedelische nummers “This Old Dog” en “My Old Man” zijn ondertussen vaste hoogtepunten in z’n sets. Een liveshow van Mac DeMarco is altijd een heerlijke belevenis, waarbij hij het publiek genadeloos meesleept in zijn waanzinnige creatieve kronkels, losgeslagen covers en vintage Mac-classics als “Ode To Viceroy”, “Freaking Out The Neighbourhood”, “My Kind Of Woman” en “Chamber of Reflection”. Wie Mac DeMarco ooit live zag (zoals op Pukkelpop of bij z’n passage in een overvolle AB vorig jaar) weet dat het een ervaring is die je niet snel vergeet. Zorg dat je erbij bent!

Mac DeMarco werkt samen met PLUS1. Per ticket gaat er €1 naar een organisatie die gemeenschappen in moeilijkheden ondersteunt op hun weg naar gelijkheid, waardigheid en menswaardige leefomstandigheden. Meer info: http://plus1.org/.

Accueil Sécurité Aide Points de retrait Conditions de vente Moyens de paiement Données personnelles FAQ Contactez-nous Mentions légales © Fnac