Trouver facilement une activité

J. BERNARDT
  • J. BERNARDT

  • Disponible en :
  • Pop-rock/Folk
  • le samedi 05/05/2018 à 20h00
  • DE ROMA
    Turnhoutsebaan 286
    2140 Borgerhout BE
  • 25,00 €

Met de release van het unaniem geprezen debuutalbum ‘Running Days’, met daarop hits als “Calm Down” en “Wicked Streets”, was 2017 zonder twijfel een jaar om in te kaderen voor J. Bernardt. Denk daarbij nog aan zijn succesvolle doortocht op Rock Werchter en zijn optreden in de Ancienne Belgique in december en 2017 kan als een echt boerenjaar beschouwd worden. Ook 2018 belooft een topjaar te worden. Na de aankondiging van zijn Europese tournee volgt nu ook een exclusief Belgisch concert in De Roma.

Met optredens op de grootste festivals van België en grijsgedraaide nummers op Studio Brussel, kan J. Bernardt nauwelijks nog als een zij-project aanzien worden. Frontman Jinte Deprez, tevens medeoprichter en zanger van de succesvolle indieband Balthazar, maakt er op zijn debuutalbum de specialiteit van om genres als gospel, hip-hop, R&B en pop op een unieke manier in elkaar te laten overvloeien. Zo lijkt hij je zowel op plaat als live mee te nemen op een muzikale trein doorheen verschillende werelden, met Deprez als leidinggevende machinist. Zijn donkere stem in samenspel met de synthesizers van Adriaan Van De Velde en de drums van Klaas De Somer zorgen voor die unieke muzikale mix.

Accueil Sécurité Aide Points de retrait Conditions de vente Moyens de paiement FAQ Contactez-nous Mentions légales © Fnac