Trouver facilement une activité

HELMUT LOTTI
  • KONINGIN ELISABETHZAAL
    Koningin Astridplein 26
    2018 ANTWERPEN BE
  • de 45,00 € à 65,00 €

Helmut Lotti goes Classic?
Helmut Lotti comes Back!


Na zijn “lost weekend” keert Helmut Lotti definitief en helemaal terug naar waar zijn ongeëvenaarde Goes Classic-saga ooit begon: de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen. Op zaterdag 25 november geeft de herboren ster een Comeback Concert in diezelfde, inmiddels subliem gerenoveerde zaal.

Vrijdag 15 september 1995 is het, wanneer Helmut Lotti op aansturen van zijn manager Piet Roelen zijn Goes Classic opneemt. Een niet klassiek geschoolde Vlaamse zanger en een dozijn klassieke liederen, inclusief rokkostuum en symfonisch orkest in het rode pluche van de Elisabethzaal.

Op dit eigenste ogenblik speelt Helmut een alom uitverkochte Comeback Tour in Duitsland. Wegens succes verlengd rond de jaarwende.

Datzelfde genoegen kan en wil hij Vlaanderen niet onthouden. Met The Comeback Album, vanaf 1 november in de winkel, en met The Comeback Concert.
Afspraak daarvoor op zaterdag 25 november in de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen. Helmut in groot ornaat, voor een grote comeback.


Accueil Sécurité Aide Points de retrait Conditions de vente Moyens de paiement FAQ Contactez-nous Mentions légales © Fnac