Trouver facilement une activité

GRUPPO DI PAWLOWSKI
  • GRUPPO DI PAWLOWSKI

  • Pop-rock/Folk
  • le vendredi 06/10/2017 à 20h00
  • CACTUS @ BIEKORF
    SINT-JACOBSSTRAAT 6
    8000 BRUGGE BE
  • 14,50 €

< Seulement disponible en Néerlandais >

'Groepen zijn zoals tatoeages: als je er één hebt, wil je er altijd meer!' De bands en projecten van Mauro Pawlowski zijn al een tijdje niet meer op één hand te tellen, maar vast staat dat zijn Gruppo di Pawlowski één van de meest geschifte is. Het “asociale feestorkest” combineert de waanzin van Zappa en Captain Beefheartde cool van Grinderman en het opzwepende van Mano Negra. Zo ook op het eerder dit jaar uitgekomen 'In Human Hands', opvolger van 'Neutral Village Massacre' uit 2013, die Mauro samen met Steve Albini opnam.

Voorspelling: slechts wanneer u met licht bezeten blik langs met zweet bedekte muren richting dichtstbijzijnde uitgang schuifelt zal de impact van dit concert geheel doordringen. Een geniale mindfuck, aangevuurd door overstuurde gitaren, knallende drums en de onmiskenbare howl van demonische orkestmeester Mauro. Neem er bij voorkeur een biertje bij. 

Accueil Sécurité Aide Points de retrait Conditions de vente Moyens de paiement FAQ Contactez-nous Mentions légales © Fnac