Trouver facilement une activité

BERT DOCKX - SOLO
  • BERT DOCKX - SOLO

  • Pop-rock/Folk
  • le samedi 27/10/2018 à 20h00
  • CACTUS CLUB @ MAZ
    Magdalenastraat 27
    8200 BRUGGE BE
  • 11,50 €

Terwijl Berts voornaamste projecten - Flying Horseman en Dans Dans – het laatste decennium evolueerden tot twee van de meest besproken en geliefde bands uit België en omstreken, bleef hij in de luwte geregeld solo-optredens geven. Tijdens die optredens bracht hij, naast eigen composities, avontuurlijke bewerkingen van allerhande iconische songs. Op zijn nieuwe album verzamelt hij de meest opmerkelijke van deze bewerkingen, in een tegelijkertijd naakte en rauwe, maar evengoed subtiel hallucinogene productie van Dockx’ trouwe kompaan Koen Gisen.
 
Zoals van deze immer eigenzinnige muzikant kan verwacht worden, zijn dit geen slaafse covers. Op originele en verrassende wijze verklankt Dockx de diepe connectie die hij voelt met deze muziek. Hij eert het origineel door het zich eigen te maken. Met zijn intuïtieve, genre-conventies overstijgende aanpak, belicht hij bij momenten onvermoede lagen en emoties in vaak overbekende songs. En passant legt hij verborgen kanten van zijn eigen ziel bloot.
 
Zij die Bert Dockx reeds aan het werk zagen bij Flying Horseman en Dans Dans, weten hoe intens en sfeerrijk zijn optredens kunnen zijn. Verwacht je aan gepassioneerde zang, intense presence, bezeten en bevlogen gitaarspel, ruimte voor improvisatie, de extase van het moment.

Accueil Sécurité Aide Points de retrait Conditions de vente Moyens de paiement Données personnelles FAQ Contactez-nous Mentions légales © Fnac