Trouver facilement une activité

15 YEARS NATALIA
  • LOTTO ARENA ANTWERPEN
    SCHIJNPOORTWEG 119
    2170 ANTWERPEN BE
  • de 24,90 € à 46,18 €

Vijftien jaar geleden werd Natalia tweede in de finale van de eerste Idool-reeks op vtm. Onze Vlaamse souldiva viert die verjaardag met haar vele fans tijdens het feestelijke ‘The Crystal Concert’ op vrijdag 2 november in de Lotto Arena.

Op 9 mei 2003 wint Peter Evrard de eerste Vlaamse versie van Idool op vtm. De 22-jarige Natalia Druyts wordt met een minimaal puntenverschil tweede en sleept eveneens een platencontract in de wacht. Enkele weken later brengt ze haar debuutsingle ’Without You’ uit. Hiermee wint ze de TOTZ-trofee. Haar debuutalbum ‘This Time’ verschijnt begin november 2003 en kent dankzij hits als ‘I’ve Only Begun To Fight’ en ‘I Want You Back’ een indrukwekkende verkoop. Wat volgt is een succesverhaal dat bij iedereen bekend is.

Een half jaar na de Idool-finale is Natalia verrassingsgaste op Night of the Proms in het Sportpaleis. Een zaal die ze nog verschillende keren plat gaat spelen. Want Proms-organisator PSE-Belgium brengt haar nadien met enkele grote wereldsterren op het grootste podium van het land. Begin 2006 vult ‘Natalia meets The Pointer Sisters’ zomaar even 10 Sportpaleizen. Twee jaar later zijn er 6 concerten van ‘Natalia meets En Vogue feat. Shaggy’ en begin 2011 staat Natalia 6 keer aan de zijde van Anastacia.

Vijftien jaar na haar ontdekking organiseert PSE-Belgium ‘The Crystal Concert’ op vrijdag 2 november in de Lotto Arena. Natalia zal er samen met haar vele fans terugblikken op 15 jaar muziekcarrière tijdens een show waarin ze al haar grote hits de revue laat passeren.

Accueil Sécurité Aide Points de retrait Conditions de vente Moyens de paiement Données personnelles FAQ Contactez-nous Mentions légales © Fnac