Trouver facilement une activité

LEUVEN JAZZ: LEFTO
  • LEUVEN JAZZ: LEFTO

  • Disponible en :
  • Jazz
  • le samedi 25/03/2017 à 22h00
  • HET DEPOT
    Martelarenplein 12
    3000 LEUVEN BE
  • 14,50 €

Lefto (5 hour set) + Rafîki (i.h.k.v. Leuven Jazz)

Lefto 
Lefto wordt wereldwijd op handen gedragen als een eclectische en toonaangevende dj. Van Japan over Puerto Rico tot de Verenigde Staten. Overal is men wild van zijn avontuurlijke sets vol hiphop, boogie, brazil, soul, elektronica en bossa nova, maar ook Afrikaanse en Oosterse invloeden.

Zijn sets nemen je mee op een rollercoaster-rit doorheen alles wat gebaseerd is op dope beats en kick-ass vibes. Allerlei underground klassiekers worden gemengd met het frisse, toekomstige geluid van morgen. Wat je van Lefto kan verwachten als je hem live aan het werk ziet? Zonder grenzen, variërend van rap tot dubstep tot combia tot deep house. En dat vijf uur aan één stuk.

Rafîki Support act 
Rafîki kreeg in 2012 voor het eerst een controller in de handen. Twee jaar later maakte ze haar publieke intrede met een reeks jeugdhuis- en jeugdbeweging festijnen. Sindsdien legt ze zich toe op electronica, world en future soul. Rafîki voorziet menig dansbeen van house met ritmische invloeden, bevreemde tropische klanken, dromerige jazz en abstracte drumritmes. In 2016 werd ze binnen de provinciale dj-contest 45Toeren gekroond tot de poulain van Tangram Records-baas Mophito. 

Accueil Sécurité Aide Points de retrait Conditions de vente Moyens de paiement FAQ Contactez-nous Mentions légales © Fnac